Talerz pączków usmażyć jest w stanie każdy, choćby według podanego poniżej przepisu. Jak jednak robi się to na przemysłową skalę?
<!** reklama>
Odwiedziliśmy wczoraj piekarnię Baton, w której uchylono nam rąbka tajemnicy. Okazuje się, że produkcja trzech tysięcy pączków na godzinę niemal nie odbiega od tego, jak w swoich domach te smakołyki przygotowują gospodynie.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Blanka weźmie udział w "TzG"? Krótki komentarz jest bardzo wymowny
- Golec posyła gorące spojrzenia rozgogolonej Roksanie Węgiel. Mina jego żony to hit!
- Andrzej Sołtysik przeszedł na islam! Oto, co potem zrobił z chrztem własnego dziecka
- Co się dzieje z Margaret? Oko czerwone, krzyż na piersi... Niepokojące!