Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Kwadratura ko(t)ła

Ewa Czarnowska-Woźniak
Filip Kowalkowski
Express Fordon zgłodniał. I poszedł jeść „na dzielnię”.

Znalazł kilka miejsc wartych uwagi, jakość potraw w kilku przemilczał. Odbył kilka rozmów z ekspertami i się zmartwił. Bo się dowiedzieliśmy, że w naszych warunkach zapełnianie żołądków fordonianom na pewnym poziomie jest karkołomne. Bo żeby się opłaciło przekonać nas do jedzenia w „domu” (nie w centrum), trzeba zadbać o to, by było nie tylko szybko, ale jeszcze smaczniej i jeszcze taniej niż „w mieście”. A tego dokonać bardzo trudno - dostawcy świeżych produktów cenią się bardzo i nie zawsze są (na dłuższą metę) uczciwi w zapewnianiu jakości. Więc zdarza się, że im dalej w las, tym gorzej i drożej... I rozczarowująco dla klienta - konsumenta, który potem dwa razy się zastanowi, nim pójdzie coś zjeść w Fordonie. Jeśli możemy, wspierajmy więc swą obecnością miejsca, które warto docenić za cenę i jakość. Niech nie znikają z mapy Fordonu.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!